Naambordjes Plexiglas Gravoglas

Gravoglas / Plexiglas naamborden en naamplaten. Bestel rechtstreeks bij de fabriek. Geen verzendkosten. Verzending binnen 3 werkdagen. Vanaf 17,50 

Uw moderne plexiglas naambordje, naamplaat, naambord, graveren wij geheel naar uw eigen wensen.

Verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren en maten.

Ook een afwijkende maat behoort tot de mogelijkh...

Gravoglas / Plexiglas naamborden en naamplaten. Bestel rechtstreeks bij de fabriek. Geen verzendkosten. Verzending binnen 3 werkdagen. Vanaf 17,50 

Uw moderne plexiglas naambordje, naamplaat, naambord, graveren wij geheel naar uw eigen wensen.

Verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren en maten.

Ook een afwijkende maat behoort tot de mogelijkheden.

3,2 mm dikke Gravoglas naamborden.

Materiaal is luxe plexiglas met een kleurlaag.Deze naambordjes worden aan de achterzijde gegraveerd, gefreesd en ingekleurd, zodat de voorkant geheel glad blijft.

Bij deze huisnummerbordjes zijn veel kleuren combinaties mogelijk.

U kunt een enkel naambordje bestellen, maar ook een dubbele naamplaat, met bijvoorbeeld een punt of vierkantje als voorplaat, waarop wij dan een huisnummer graveren.

Omdat wij de productie in eigen beheer hebben, kunnen wij deze naambordjes, naamplaatjes leveren voor een scherpe prijs.

U betaald via een veilige SSL verbinding.

Na afronding en betaling van uw naambord, krijgt u van ons een proefdruk / voorbeeld via de mail.

Na goedkeuring gaat het naamplaatje in productie.

Eigen fabriek, ontwerp, graveerstudio.

Naamplaatprint.nl Groenen Graveer Veldhoven.

Regio Eindhoven.

Meer

Naambordjes Plexiglas Gravoglas Er zijn 36 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 36 items
 • 45,00

  Gravoglas 3,2 mm dik naambord, naambordje.Deze  gravoglas naamborden worden aan de achterzijde gegraveerd en ingelakt. Daardoor blijft de voorzijde geheel vlak. Naamplaat wordt geleverd met achterplaat voor blinde bevestiging. Geen schroeven in het zicht. Dit naambordje wordt geleverd met bevestigingsmateriaal. De prijs is inclusief verzendkosten.

  45,00
 • 17,50

  Gravoglas 3,2 mm dik naambordje, naamplaatje. Dit is plexiglas met aan de achterzijde een kleurlaag. Deze naamborden worden aan de achterzijde gegraveerd en ingelakt. Daardoor blijft de voorzijde geheel vlak. Naambordje A1 maat 15 X 5 cm De prijs is inclusief verzendkosten.

  17,50
 • 17,50

  Gravoglas 3,2 mm dik naambordje, naamplaatje. Dit is plexiglas met aan de achterzijde een kleurlaag. Deze naamborden, naamplaten, naamplaatjes, worden aan de achterzijde gegraveerd en ingelakt. Daardoor blijft de voorzijde geheel vlak. Naambordje A2 maat 15 X 5 cm De prijs is inclusief verzendkosten.

  17,50
 • 22,50

  Gravoglas 3,2 mm dik Naamborden, naamplaten, naambordjes. Dit naambordje wordt aan de achterzijde gegraveerd en ingelakt. Daardoor blijft de voorzijde geheel vlak. Dit huisnummerbordje is 15 X 7,5 cm. Dit naambordje wordt geleverd met bevestigingsmateriaal. De prijs is inclusief verzendkosten.

  22,50
 • 29,50

  Gravoglas 3,2 mm dik. Naambordjes en Naamplaatjes. Dit is plexiglas met aan de achterzijde een kleurlaag. Deze naamborden worden aan de achterzijde gegraveerd en ingelakt. Daardoor blijft de voorzijde geheel vlak. Naambordje B3 rechthoek is 15 X 7,5 cm De prijs is inclusief verzendkosten.

  29,50
 • 29,50

  Plexiglas 3,2 mm dik naambordje, naambord, naamplaat. Dit is plexiglas met aan de achterzijde een kleurlaag. Deze  plexiglas naamborden worden aan de achterzijde gegraveerd en ingelakt. Daardoor blijft de voorzijde geheel vlak. Naambordje B4 rechthoek is 15 X 7,5 cm De prijs is inclusief verzendkosten.

  29,50
 • 60,00

  Gravoglas 3,2 mm dik. Naambordjes en naamplaten, van gravoglas. (luxe plexiglas soort) Deze  gravoglas naamborden worden aan de achterzijde gegraveerd en ingelakt. Daardoor blijft de voorzijde geheel vlak. Deze gravoglas naamplaat wordt geleverd met een achterplaat voor blinde bevestiging. Geen schroeven in het zicht. De prijs is inclusief verzendkosten.

  60,00
 • 29,75

  Gravoglas 3,2 mm dik Naamborden en Naamplaten. Deze naambordjes worden aan de achterzijde gegraveerd en ingelakt. Daardoor blijft de voorzijde geheel vlak. Dit huisnummerbordje is 15 X 10 cm. Wordt geleverd met bevestigings materiaal. De prijs is inclusief verzendkosten.

  29,75
 • 35,00

  Gravoglas 3,2 mm dik Naamborden, naamplaten, naambordjes Deze naamplaatjes worden aan de achterzijde gegraveerd en ingelakt. Daardoor blijft de voorzijde geheel vlak. Dit naambordje is 15 X 10 cm. Cijferbordje is 8 X 8 cm. De letterkleur is bij dit plaatje gelijk aan de kleur van het cijferbordje. Wordt geleverd met bevestigingsmateriaal. De prijs...

  35,00
 • 35,00

  Gravoglas 3,2 mm dik Naambordjes en Naamplaten. Deze naamborden worden aan de achterzijde gegraveerd en ingelakt. Daardoor blijft de voorzijde geheel vlak. Dit naamplaatje is 15 X 10 cm. Cijferbordje is 11,5 X 8,4 cm haakse maat. De letterkleur is bij dit plaatje gelijk aan de kleur van het cijferbordje. Dit bordje wordt geleverd met...

  35,00
 • 35,95

  Gravoglas 3,2 mm dik. Naambordjes en Naamplaten. Deze naamborden worden aan de achterzijde gegraveerd en ingelakt. Daardoor blijft de voorzijde geheel vlak. Dit huisnummerbordje is 15 X 15 cm. Deze gravoglas naamplaat wordt geleverd met een blinde bevestiging, dus geen schroeven in het zicht. De prijs is inclusief verzendkosten.

  35,95
 • 35,95

  Gravoglas 3,2 mm dik naambordje. Dit is plexiglas met aan de achterzijde een kleurlaag. Deze gravoglas naamborden, naambordjes, worden aan de achterzijde gegraveerd en ingelakt. Daardoor blijft de voorzijde geheel vlak. Dit huisnummerbordje is 15 X 15 cm. Deze gravoglas naamplaat wordt geleverd met een blinde bevestiging, dus geen schroeven in het...

  35,95
Toont 1 - 12 van de 36 items