Naamborden / Naamplaten Plexiglas / Frost look

Frost look naambord voor bij de voordeur.

Dit is gesatineerd plexiglas voor een exclusieve uitstraling.Makkelijk in onderhoud.

Dit naamplaatje wordt voorzien van een watervaste uv bestendige vinyl belettering.

Het naambord is er in een groene of blauwe forst look uitvoering.

De naambordjes worden geleverd met bevestigingsmateriaal.

Enkele f...

Frost look naambord voor bij de voordeur.

Dit is gesatineerd plexiglas voor een exclusieve uitstraling.Makkelijk in onderhoud.

Dit naamplaatje wordt voorzien van een watervaste uv bestendige vinyl belettering.

Het naambord is er in een groene of blauwe forst look uitvoering.

De naambordjes worden geleverd met bevestigingsmateriaal.

Enkele frost look naamborden, hebben een blinde bevestiging.

Achter de strip zit de bevestiging.

Geen schroeven in het zicht.

U besteld rechtstreeks in onze fabriek.

Omdat wij als fabrikant, de productie in eigen beheer hebben, kunnen wij scherpe prijzen hanteren.

Na afronding van uw bestelling, kunt u, indien aangevinkt, een proefdruk ontvangen via uw mail.

Na goedkeuring gaan wij het naambordje voor u maken.

Wij verzenden binnen 3 werkdagen.

Geen verzendkosten.

Uw betaling gaat via een veilige SSL verbinding.

U hebt de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden.

Top kwaliteit naamborden! 

GroenenGraveer Veldhoven

Meer

Naamborden / Naamplaten Plexiglas / Frost look Er zijn 20 producten

per pagina
Toont 13 - 20 van de 20 items
 • 52,95

  6 mm dikke frost look plexiglas naamplaat. Tekst wordt d.m.v. speciale snijfolie aangebracht. Deze naamborden, naamplaten, zijn voorzien van een facetrand. De naambordjes krijgen hierdoor een mooie uitstraling. Dit naambord is 20 X 20 cm. Naambordjes,naamplaatjes,naamborden en naamplaten,van gesatineerd plexiglas.

  52,95
 • 52,95

  6 mm dikke frost look plexiglas naamplaat, naambord. Tekst wordt d.m.v. speciale snijfolie aangebracht. Dit naambord is voorzien van een facetrand. Hierdoor krijgen deze naamplaten en naamborden een mooie uitstraling. Deze naamplaat is 20 X 20 cm. Gesatineerd plexiglas.

  52,95
 • 57,95

  6 mm dikke frost look plexiglas naamplaten en naamborden. Tekst wordt d.m.v. speciale snijfolie aangebracht. Deze naamplaten zijn voorzien van een facetrand. Hierdoor krijgen deze naambordjes en naamplaatjes een mooie uitstraling. Deze naamplaat is 20 X 20 cm. Uitgevoerd met een blinde bevestiging. Geen schroeven in het zicht. Gesatineerd plexiglas.

  57,95
 • 59,95

  6 mm dikke frost-look plexiglas naamplaat. Tekst wordt d.m.v. speciale snijfolie aangebracht. Deze naamplaten en naamborden zijn voorzien van een facetrand. Hierdoor krijgen deze naambordjes een mooie uitstraling. Deze naamplaat is 30 X 15 cm. Gesatineerde plexiglas naamborden en naamplaten.

  59,95
 • 59,95

  6 mm dikke frost look plexiglas naamplaat. Tekst wordt d.m.v. speciale snijfolie aangebracht. Dit naambord is voorzien van een facetrand waardoor dit naambordje een erg mooie uitstraling krijgt. Deze naamplaat is 30 X 15 cm. Naamborden, naamplaten, naambordjes, van gesatineerd plexiglas.

  59,95
 • 59,95

  6 mm dikke frost look plexiglas naamplaat, naambord. Tekst wordt d.m.v. speciale snijfolie aangebracht. Deze naamplaten en naamborden zijn voorzien van een facetrand. Hierdoor krijgen deze naamborden en naamplaatjes een mooie uitstraling. Dit naambord is 30 X 15 cm, en uitgevoerd met blinde bevestiging. Geen schroeven in het zicht. Gesatineerd...

  59,95
 • 59,95

  6 mm dikke frost look plexiglas naamplaten en naamborden. Tekst wordt d.m.v. speciale snijfolie aangebracht. Deze naamborden en naamplaten, zijn voorzien van een facetrand. Hierdoor krijgen deze naambordjes een mooie uitstraling. Deze naamplaat is 30 X 15 cm, en uitgevoerd met blinde bevestiging. Geen schroeven in het zicht. Gesatineerd plexiglas...

  59,95
 • 20,00

  Frost look naamplaat, naambord opnieuw plakken. Mocht de gezinssituatie veranderen, of u gaat verhuizen, dan kunnen wij deze naamborden, naamplaten, opnieuw voorzien van een nieuwe vinylbelettering.

  20,00
Toont 13 - 20 van de 20 items